«Ei striba med lys»

ei-striba-med-lysEt år etter forrige utgivelse, er Ryfylke Visegruppe ute med ny CD-plate igjen: «Ei striba med lys»

CD-en kommer på plateselskapet Tylden, og er gruppas andre CD for dette selskapet.

I løpet av det siste året har gruppa knyttet til seg ”ei nye dama” – Anita Nymann Tønnessen – noe som har gitt gruppa et nytt løft, både musikalsk og scenisk. Gruppas sanger trengte en damestemme. I tillegg er gjennomsnittsalderen sunket betraktelig.

«Ei striba med lys» etterfølger CD-en «Hjemma igjen», som kom ut i 2011. Den nye CD-en består av sanger skrevet at lokale tekstforfattere, og alle melodier er skrevet av Bjørn Vige og Bjørn Aslaksen. Typisk er alle arrangementene av gruppa, og innspillingen er gjort så akustisk og naturto som mulig.

Stavanger Aftenblad:
«Tilbake der de er best.»
Terningkast: 5
Les hele anmeldelsen

Du må logge inn for å legge inn kommentar.